Славин Славчев и Златка Райкова в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Славин Славчев и Златка Райкова се присъединяват към звездните участници в шестия сезон на шоуто "Като две капки вода", обявиха от "Нова телевизия".

На пресконференция бяха разкрити и първите образи, в които ще влязат те: Златка Райкова ще имитира Михаела Филева, а Славин − Лили Иванова.

"С наближаването на старта ставам все по-нервна и притеснена, защото първата ми роля за мен ще бъде двойно предизвикателство − освен с пеенето на голямата сцена ще трябва да се справя и с нелека хореография, защото танците са голяма част от образа", коментира Златка, която ще изпълни "Опасно близки".

Славин пък ще трябва да се качи на токчета и да тества актьорския си талант, справяйки се с нелеката задача да влезе в кожата на Примата на българската естрада.

Освен Славин и Златка другите известни вече участници в шоуто за пеене и имитации са Софи Маринова и актьорът Иван Юруков. Софи ще стартира с изпълнение на песента "My Heart Will Go On" на Селин Дион, а дали Иван Юруков ще бъде на токчета и с коя песен ще се представи в първия епизод, все още не е ясно.

"Кастът на този сезон е внушителен, очакваме огромна конкуренция. И групата на жените, и тази на мъжете са изключително силни. Нямаме търпение да започнем работа с участниците, защото наистина са изключително интересни лица", сподели главният сценарист на шоуто Влади Априлов.  

Стартът на шестия сезон на "Като две капки вода" ще бъде даден на 26 февруари от 20:00 ч. по "Нова телевизия". Междувременно стана ясно как можете да спечелите две покани за първото шоу:


Сподели.