Гери-Никол и Боби Турбото в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Провокативната певица Гери-Никол и Борислав Захариев, известен повече като Боби Турбото, са новите две попълнения в звездния състав на телевизионното шоу "Като две капки вода". Двамата ще се присъединят към Златка Райкова, Славин Славчев, Софи Маринова и Иван Юруков, чиито имена вече бяха обявени.

Българската R&B дива ще разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал, оставяйки за кратко познатото амплоа на екстравагантна изпълнителка, съобщиха организаторите.

"Много се радвам, че ще бъда част от предаването "Като две капки вода". Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина", споделя Гери-Никол.

"Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си, за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа, че за мен ще бъде чест да работим заедно. Пожелавам успех на всички участници, както и на мен, и нямам търпение шоуто да започне!", споделя Борислав, който стана известен като водещ на комедийна рубрика в предаването "Сблъсък" по bTV, а след това за кратко води и собствено предаване по "Нова телевизия", наречено "Турбо лига". Актьорът има изяви и на музикалната сцена − той пее в песента "3 синджира Боби", излязла в албума "Quattro" на "Ъпсурт". Колкото до опита му в телевизионни формати, припомняме, че през 2009 г. той се класира на второ място в танцувалното състезание "ВИП Денс" заедно с партньорката си Мария Силвестър.

Актьорът, известен повече с артистичния си псевдоним Боби Турбото, ще се впусне в 13 образа, изправяйки се пред изкушаващото за всеки артист предизвикателство – сцената на "Като две капки вода".  

Не пропускайте старта на шоуто на 26 февруари от 20:00 ч. по "Нова телевизия". 

Сподели.