Софи Маринова и Иван Юруков влизат в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Един от най-чаровните български актьори Иван Юруков ще се присъедини към звездните участници в шести сезон на "Като две капки вода", който ще превземе ефира на Нова телевизия на 26 февруари в 20:00 ч.

Известен с роли на театралната сцена, участие в успешни български сериали и кино продукции, сред които "Столичани в повече", "Аве" и "Дъвка за балончета" (един от 10-те най-гледани български филми за последните 20 години), младият български актьор е готов да се впусне в 13 неочаквани преобразявания по време на забавното шоу.

"Убеден съм, че ще бъда заобиколен от достойни колеги и артисти. Надявам се да успея да изградя успешен образ с автентично вокално звучене. Да си обръсна краката за женски образ и да обуя чорапогащник – това ще бъде истинско предизвикателство!", казва харизматичният Иван Юруков.

По-рано през седмицата беше обявено името и на другия сигурен участник в шоуто - Софи Маринова. Една от най-известните дами в историята на поп-фолк музиката коментира участието си така: "Шоуто е голямо предизвикателство за мен. Интересно ми е как ще звуча на английски – със сигурност ще ми се падат и такива парчета. Всички знаят уменията ми в балканските песни, но на този език не пея". Въпреки това Маринова вярва, че ще се чувства чудесно в компанията на останалите артисти в артистичното предаване, споделиха организаторите

Сподели.