И Мерилин Менсън се оказа насилник

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Евън Рейчъл Ууд обяви публично, че е жертва на насилие, упражнено върху нея не от кой да е, а от шок рокера Мерилин Менсън. Тя описа с подробности в Instagram какво именно е преживяла.

"Името на моя насилник е Браян Уорнър, известен на света като Мерилин Менсън. Започна да ме ухажва, когато бях тийнейджърка, и се отнасяше с мен ужасно в продължение на години" - съобщи Ууд, като допълни, че ухажорът й е "промил мозъка" и я е "склонявал към подчинение".

Актрисата подчертава, че повече няма да живее в страх от възмездие, клевети и шантажи. Тук съм, за да разоблича този опасен човек и да потърся отговорност от компаниите, които му дават работа, преди той да разруши нечий друг живот“, пише звездата.

През 2016 г. Евън Рейчъл Ууд обяви, че е била изнасилвана два пъти и уточни, че единият инцидент е свързан с младеж, с когото е излизала. Тогава тя не разкри името на насилника с обяснението, че това се е случило много отдавна. Две години по-късно тя описа драматичния момент в подробности, но отново не назова името на мъжа.

Звездата от "Приложна магия" и Мерилин Менсън излизаха заедно в периода 2007 - 2010 г.

Часове след като 33-годишната актриса разкри драмата, Instagram беше залят от истории, обвиняващи 52-годишния рокер в подобни действия, съобщава "US Weekly".  

„Брайън Уорнър, известен още като Мерилин Менсън, се свърза с мен в социалните мрежи през 2010 г., като попита дали можем да си сътрудничим във фотосесия заедно. Като фотограф и почитател на работата му бях развълнувана от възможността “, пише например жена на име Ашли Уолтърс, твърдейки, че Менсън се е сближил с нея с цел да събере информация, чрез която да я манипулира. „Чувствах се като негова собственост....".

Моделът Сара Макнийли пък сподели текстови съобщения между нея и Менсън и написа: Бях емоционално малтретирана, тероризирана и изплашена... Когато бях лоша, бях заключвана в стая, като понякога бях принуждавана да слушам как той се забавлява други жени. Не ми беше разрешавано да поддържам връзка с определени приятели, а ако не спазвах забраната, бях заплашвана, че те ще бъдат преследвани от него. Бяха ми разказвани истории за други хора, които са се опитвали да говорят по въпроса публично, но домашните им любимци са били убивани".

Както изглежда, вълната от обвинения срещу Менсън тепърва ще се надига и не се знае докъде могат да стигнат шокиращите истории.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.