Мерил Стрийп се разведе след 45 години брак. Има ли нова любов в живота й?

Pinterest LinkedIn +

Мерил Стрийп се разведе след 45 години брак. Актрисата не живее със съпруга си от шест години

Американската актриса Мерил Стрийп се раздели със съпруга си, съобщи "Page Six", позовавайки се на представител на звездата. Тя и скулпторът Дон Гъмър оставят зад гърба си 45-годишен брак. Звездната двойка има четири деца и петима внуци.

74-годишната носителка на "Оскар" и нейният 76-годишен съпруг не са живели заедно от шест години, уточнява говорителят. „Дон Гъмър и Мерил Стрийп се разделиха преди повече от шест години. Въпреки това те винаги ще се грижат един за друг" - пояснява източникът.

Двамата присъстваха като двойка на церемонията по връчването на наградите "Оскар" през 2018 г., а на 20 октомври 2023 г. Стрийп се появи на церемонията по връчването на наградата „Принцесата на Астурия“ с годежен пръстен на ръката.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.