Шарън Стоун направи нелеп коментар за актьорската игра на Мерил Стрийп

Pinterest LinkedIn +

Звездата от "Първичен инстинкт" ("Basic Instinct") Шарън Стоун беше разкритикувана заради нелеп коментар, направен от нея по повод актьорската игра на колежката й Мерил Стрийп. Потребители на Twitter бяха възмутени от интервю, което актрисата даде за изданието "Zoomer" през май.

В него Стоун заявява, че е много по-добра в ролите на злодейки в сравнение със Стрийп. Освен това изказва предположение, че Мерил Стрийп едва ли би се справила с емблематичните за Шарън Стоун роли във филмите "Първичен инстинкт" и "Казино". "И аз го знам. И тя го знае" - заявява звездата. Стоун казва още, че Стрийп наистина е прекрасна жена и актриса, но в Холивуд има не по-малко талантливи хора като Виола Дейвис, Ема Томпсън, Кейт Уинслет и Оливия Колман.

Потребител с прякор streep_lover обърна внимание на интервюто на звездата и написа в Twitter, че Стоун е погребал кариерата си. В коментарите под публикацията други потребители обвиниха актрисата в завист, а също така посочиха, че никоя от ролите на Стоун не може да се сравни с тези на Стрийп.

Сподели.