Mega Man, Pac-Man, Cole, Toro и Kuro ексклузивни персонажи в PS версиите на Street Fighter x Tekken

Pinterest LinkedIn +

Версиите на предстоящия боен mash-up Street Fighter x Tekken за PlayStation 3 и PlayStation Vita ще включват петима ексклузивни персонажи, в това число Mega Man и Pac-Man, обявиха Capcom.

Първият от тях ще бъде във вида, познат от художествения дизайн на Mega Man 1, а талисманът на Namco, Pac-Man, ще бъде носен "на конче" от Mokujin – дървеното създание от Tekken сериите, вдъхновено от Shaolin Wooden Men на Джеки Чан (откъдето идва и алтернативното му име Woodman).

И двата персонажа ще притежават "безгрижен" боен стил, а причината да бъдат включени в лайн-ъпа на SFxT в този си вид е преди всичко да забавляват играчите, изглеждайки "шантаво и глуповато" ("Mokujin язден от Pac-Man изглежда толкова абсурдно, че за нас единственият подобаващ на това образ на Mega Man бе този от обложката на Mega Man 1, където той е толкова-лош-та-чак-добър-но-все-пак-мъничко-лош").

Останалите три PlayStation ексклузивни персонажи, подбрани от Capcom, са Cole MacGrath – главният герой от Infamous сериите, и котетата Toro и Kuro. Xbox 360 версията на играта няма да включва нито един ексклузивен персонаж, а въпреки че бе представен в пилотния трейлър на SFxT, участието на Dan във всички версии ще се свежда до тренировъчния режим, в който той ще бъде инструктор.

Street Fighter x Tekken ще излезе в САЩ на 6 март и три по-късно ще се появи на европейския пазар. Capcom очакват да продадат 2 млн. копия от играта в световен мащаб до края на март 2012 г.

 


Сподели.