Онлайн петицията за PC версия на Dark Souls достигна до Namco

Pinterest LinkedIn +

Онлайн петицията за разработката на PC версия на смразяващия кръвта свръх труден ролеви екшън Dark Souls, издаден за Xbox 360 и PlayStation 3 през октомври миналата година, привлече толкова много привърженици, че не остана незабелязана от издателите на заглавието, оценено от болшинството критици с оценки 9 от 10, Namco Bandai Games.

През изминалата седмица броят на подписалите петицията нарасна главоломно от 7000 на повече от 65 000, на което менажиращият връзките с обществеността на компанията, Tony Shoupinou, откликна с възклицанието "Дявол да го вземе, вие сте невероятни!"

В съобщение, публикувано във форумите на Namco, той разкри, че шефовете му са дошли при него, за да се запознаят с казуса. "Искахте да привлечете вниманието на Namco Bandai? E, успяхте", пише Shoupinou, допълвайки, че не е очаквал кампанията да получи толкова солидна подкрепа.

Той поощрява по-нататъшните усилия на феновете на Dark Souls, агитиращи за портването на играта за PC. Подобно на нея, следващата игра на From Software, която ще бъде издадена от Namco Bandai през март - Armored Core 5, е само в две версии – за Xbox 360 и PlayStation 3.

Сподели.