Meчтите се сбъдват! Batkid спаси Сан Франциско от престъпността (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Сан Франциско най-после намери своя истински супергерой в лицето на 5-годишния Майлс – дете с голямо сърце и голяма любов към Batman и неговите приключения.

Чрез фондацията Make-A-Wish американският град беше превърнат в култовия Готам, където, преоблечен като Batkid, Майлс бори както големия си враг - заболяването от рак, така и злодеи като The Riddler и The Penguin.

През целия ден Batkid разчиташе на помощта на десетки хиляди хора, събрали се специално за да го подкрепят, на самия Batman и, естествено, на Батмобила - специално тунинговано за целта Ламборджини.
Сред спасените от Майлс бяха изпаднала в беда жена, емблемата на бейзболния отбор San Francisco Giants - огромната катерица Лусил, както и парите на хиляди хора, които The Riddler се опита да открадне от банката на Готам.

Това не е първата мечта, която фондацията Make-A-Wish сбъдва. Преди няколко месеца актьорът от Hellboy (Хелбой) - Рон Пърлман (Ron Pearlman) - отново сложи червения си костюм, за да посети друго дете, фен на комиксите за супергерои.


Сподели.