Мащабно групово изкачване на връх Мусала организира създателят на популярен видео канал Слави Панайотов

Pinterest LinkedIn +

Създателят на популярния канал "The Clashers" в YouTube и автор на бестселъра "Топ мистериите на България" Слави Панайотов планира да изведе стотици свои почитатели на здравословен подход до връх Мусала през юли 2019 г. Самото участие е безплатно – такса има само на лифта от Боровец.

С кампанията Панайотов отбелязва достигането на над 500 хиляди абонати в платформата за видео споделяне. Целта му е той и последователите му да започнат не само виртуално, но и буквално да покоряват върхове, като в същото време опознават достойнствата на България и прекарват време на чист въздух сред природата, съобщава още ютюбърът.

При благоприятни метеорологични условия датата за приключението е 27 юли, тръгването е в 9:30 ч. от горната станция на лифта в Боровец. Очаква се изкачването до върха да отнеме около 3 часа и 30 минути с 3 почивки по 10 минути. След това групата ще прекара около 30 минути на върха и ще се подготви за същото по времетраене връщане. Планът е в 16:30 участниците да са достигнали горната станция на лифта и да се запътят към домовете си.

През целия преход Слави ще разговаря с феновете си, ще се снима с тях и ще ги насърчава да живеят здравословно. Инициативата ще се снима с наземна фото и видеотехника, както и от въздуха – с дронове.

Важно е да се знае, че всеки участник носи отговорност за себе си, което означава и че децата под 18 години задължително трябва да бъдат с придружител.

Броени дни след минаването на ключовата цифра от половин милион абонати каналът "The Clashers" вече има близо 510 хиляди последователи. Видеата му се гледат средно между 150 хиляди и 350 хиляди пъти, а вторият му канал – посветен на гейминг – има 115 хиляди почитатели. Същевременно книгата "Топ мистериите на България" на Слави Панайотов също се радва на добър успех. Тази огромна за мащабите на страната популярност пловдивчанинът постигна за по-малко от 3 години.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.