Блондинките вече имат свой канал в YouTube

Pinterest LinkedIn +

Водещите на "Шоуто на блондинките", които забавляват феновете с гласа си от ефира на радио "Fresh!", сега показват и лицата си във видеоблог.

"Голямата разлика от това, което се случва в радиото, е, че там сме в роля" – разказват Цвети и Елена. "Блондинките са образ, който изградихме внимателно и обмислено, макар невинаги да сме съгласни с това, което нашите героини споделят в шоуто. Във влога ще се случва точно обратното – видеата показват истинските ни лица, мисли и чувства и нашите фенове ще може да разберат точно какви сме в действителност. Те може да ни харесат или не, да спорят с нас или да се съгласяват, да ни последват или да не ни гледат никога повече, но ще са сигурни, че в "Цвети и Елена влог" стоят истинските Цвети и Елена.

Всеки четвъртък Елена Петров и Цвети Георгиева публикуват в YouTube нов епизод от влога. Темите са свързани с това, което може би вълнува всяка активна жена в днешно време: отношенията с мъжете, възпитанието на децата, общуването с другите жени. Двете водещи ще допуснат зрителите в домовете си, на работното място и много навътре в личния си живот.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.