Мария Илиева ще представи новия си сингъл на 8 септември

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваното ново видео на Мария Илиева към песента "Mi Amor" ще бъде пуснато официално този петък, 8 септември, точно в 18:00 в YouTube канала на "Facing The Sun" и в ефира на музикалните медии. Това съобщиха за Avtora.com от екипа на проекта.

След поредица от R’n’B проекти и нежната балада "Нека вали" една от най-популярните български певици ще зарадва феновете си с ярко клубно звучене.

"Mi Amor" е писана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и много други звезди. Те са намерили Мария Илиева в социалните мрежи и са ù предложили да работят заедно, а най-подходящият сингъл, на който се спират, е именно този.

Автор на българския текст е самата изпълнителка, а по продукцията работи Dexter. Режисьор е Виктор Антонов-Rikk. Мария споделя, че текстът е зареден с толкова силна емоция, че за написването му са ù били необходими само няколко часа.

Песента направи своята премиера на сцена на 11 август по време на концерта на Мария Илиева в Летния театър на Варна, където беше приета изключително топло от публиката.

"Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит. Изпълних Mi Amor и по време на мое клубно участие в София, а в края публиката викаше името му за бис – това ме зареди безкрайно и е чудесен знак" – споделя изпълнителката.

Сподели.