"Mamma Mia! Отново заедно" тръгва по кината на 20 юли

Pinterest LinkedIn +

Десет години след като филмът "Mamma Mia!" покори света и спечели над 600 милиона долара, отново сте поканени да посетите приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на ABBA.

Продуценти са Джуди Креймър и Гари Гьоцман, които са сред създателите и на първия филм. Креймър също така е продуцент и създател на едноименния световноизвестен мюзикъл, игран стотици пъти на сцена в различни държави. Сценарист и режисьор е Ол Паркър, който е и автор на идеята, наравно с Катрин Джонсън и Ричард Къртис. Бени Андершон и Бьорн Улвеус отново са автори на текстовете на песните във филма и ще бъдат изпълнителни продуценти. Останалите изпълнители са Том Ханкс, Рита Уилсън, Филида Лойд, Ричард Къртис и Ники Кентиш Барнс.

В главните роли се завръщат носителката на "Оскар" Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и носителят на "Оскар" Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари.

Действието на филма скача напред и назад във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като младите Роза и Таня ще видим Джесика Кинан Уин ("Момичето от влака") и Алекса Дейвис ("A Brilliant Young Mind"). Младите Сам, Били и Хари ще се изпълняват от Джереми Ървайн ("Боен кон"), Джош Дилън ("Съюзени") и Хю Скинър ("Kill Your Friends").

 "Mamma Mia! Отново заедно" идва в кината на 20 юли.


Сподели.