Песни, танци, смях, сълзи и много любов в трейлъра на "Mamma Mia! Отново заедно"

Pinterest LinkedIn +

Десет години след като "Mamma Mia!" покори света и спечели над 600 милиона долара, зрителите са поканени да посетят отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на "ABBA". Към любимите актьори от първия филм, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от "Пепеляшка" и "Зад волана" Лили Джеймс.

Ще видим и Аманда Сейфрид и Доминик Купър, които още в трейлъра обявяват, че ще имат дете. Колин Фърт, Пиърс Броснан и Стелан Скарсгард ще продължат да се борят за любовта на дъщеря си, а младата Дона ще покаже на всички началото на това шантаво приключение. А безспорната изненада е поднесена в края на трейлъра от самата Шер. 

Действието на филма скача напред и назад във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като Роза и Таня от 80-те ще видим Джесика Кинан Уин ("Момичето от влака") и Алекса Дейвис ("A Brilliant Young Mind"). Младите Сам, Били и Хари ще се изпълняват от Джереми Ървайн ("Боен кон"), Джош Дилън ("Съюзени") и Хю Скинър ("Kill Your Friends").

"Mamma Mia! Отново заедно" идва в кината на 20 юли 2018 г.


Сподели.