ABBA за "Шоуто на ABBA": Изключителна продукция!

Pinterest LinkedIn +

Изключително въодушевени и трогнати от успеха на грандиозната продукция "Шоуто на ABBA", легендарните музиканти от шведската група ABBA бяха едни от първите критици на спектакъла. Създателите на култовата формация – символ на 70-те, потвърдиха, че концертът, който ще гостува за първи път и у нас на 29 септември в Зала 1 на НДК, е най-добрият, пресъздаващ музикалното явление ABBA.  

Ето и част от позитивните отзиви и коментари за "Шоуто на ABBA", в което песните се изпълняват от шведската група "Waterloo", от Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния гений Матю Фрийман, и с участието на легендарния саксофонист на ABBA – Улф Андерсон: 

"Групата в "Шоуто НА ABBA" включва изключителни професионалисти и продукцията е грандиозна!"

Матс Ронандер – китарист и вокалист на ABBA

 

"Това шоу е перлата на всички трибюти на ABBA досега. Реакциите на публиката по нищо не се различават от това, на което сме били свидетели през 70-те години".

Улф Андерсон – саксофонист на ABBA

 

"Шоуто отдава достойна почит на оригинала и несъмнено си заслужава да се види".

От Hollywood Bowl review

 

"Питах се дали ABBA биха изглеждали така днес. И да, точно така би било! Не можех да повярвам какво се случва. На няколко пъти затварях очи и имах чувството, че съм отново на концерта във Франкфурт през 1979-та. Просълзих се".

Томас Биркенбах – автор на http://abbastory.blog.de

 

"Миналата вечер в "Роял Албърт Хол" на световната премиера на "Шоуто на ABBA" за двата часа, в които бях там, смятам, че бях заобиколен от най-щастливите хора на планетата".

Райън Камерън

 

"Ако сте истински фен на ABBA, не пропускайте това шоу! Горещо го препоръчвам!"

Джени Мей - Band Weblogs

 

"ШОУТО НА ABBA" ще е на 29 септември в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 80 лв., Оркестрина – 100 лв. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор на събитието: MOKO Solution

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.