Maluma разтапя сърцата с нов сингъл - "Любовта на моя живот"

Pinterest LinkedIn +

Латино звездата Maluma показа най-нежната си и уязвима страна и с новата си романтична балада. Тя е озаглавена "ADMV" - абревиатура, зад която се крие изразът "Amor De Mi Vida" ("любовта на моя живот). Песента грабва от първо слушане благодарение на красивия глас, фино подчертан от акустична китара.

"Тази песен е много специална за мен, дойде ми от сърце и ми помогна да осъзная причината, поради която започна кариерата ми. Кара ме да се замисля и какво ни предстои в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем... Издавам я днес, за да можем заедно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят", споделя Maluma.

"ADMV" е създадена по време на пътуване до Ямайка през януари от Maluma, Edgar Barrera и Vicente Barco, а лекотата ù напомня на предишните му балади "Vuelo Hacia El Olvido" ("Pretty Boy, Dirty Boy") и "Marinero" (F.A.M.E.).

Част от текста на песента, която е на испански, гласи: "Когато паметта ни предаде и останат само снимките, нека забравя всичко, освен това, че си моя. Когато годините ни натежат и краката ни не могат вече да се движат, когато очите ни се затворят и кожите ни не са опънати вече, когато единственото нещо, което е от значение, е какво сме направили в този живот, а дори и нищо от това да не се случи, ти си любовта на моя живот".

Режисьор на видеото е Нуно Гомес (Nuno Gomez~, а първоначалната идея била то да бъде снимано в Гърция по време на световното турне на Maluma, но поради глобалната пандемия снимките са преместени в Маями и клипът е заснет в началото на месец март.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.