Алиша Кийс отправи музикално послание към невъзпeтите герои на нашето време

Pinterest LinkedIn +

Международната музикална икона Алиша Кийс успя отново да стопли милиони сърца и да им подари надежда с новия си емоционален сингъл "Good Job", издаден в чест на скритите герои на нашето време. Носителката на цели 15 награди "Грами" пише песента миналата година заедно със съпруга си – продуцента Swizz Beatz, с хитмейкъра The Dream и с Avery Chambliss и ще я включи в предстоящия си едноименен албум "Alicia", който излиза по-късно тази година.

За световната премиера на видеото към парчето Кийс сключи парньорство със CNN за кампанията им за борба срещу COVID-19. 

"Good Job" първоначално е посветена на всички герои в живота на Алиша, като майка ù, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и на много други хора, които често остават незабелязани и пренебрегнати от обществото. Изпълнителката решава, че глобалната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящият момент да издаде парчето и да отправи послание към хората.

"Независимо дали се борите на първа линия в болниците, или едновременно с работа, грижа за семейството и обучение на деца вкъщи, разнасяте поща, храна и пратки или се борите с лични проблеми заради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим", споделя Кийс.

Песента ще бъде използвана и за музикална тема на кампанията "Героите на CNN", която отдава почит на обикновените хора, превърнали се в спасители по време на пандемията. В петък всички зрители ще бъдат поканени да споделят снимки и видеа на хора от техните общества, които вършат полезни дела, за да направят света по-добро, здравословно и безопасно място. Всяка седмица CNN ще излъчва колекция с героите по телевизията, както и в дигиталните и социалните си платформи.

"Парчето на Алиша перфектно улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и преживяваме по време на тази пандемия – нормални хора, които се активизираха максимално, за да откликнат и да помогнат на света, който има най-голяма нужда от тях сега", коментира Jeff Zucker, председател на "WarnerMedia News & Sports". "За нас е чест да си партнираме с нея и да споделим вдъхновяващата ù работа със света, изразявайки благодарност на всички тези герои".

 


Сподели.