Мъж оглуша след страстна целувка

Pinterest LinkedIn +

Китаец временно оглушал с едното ухо след дълга целувка 

Мъж от Китай временно загуби слуха си след страстна 10-минутна целувка с любимата си, съобщава "South China Morning Post". На 22 август, по време на празника на Циси, наричан още китайския Свети Валентин, млад мъж и момиче били заедно на живописното езеро Сиху в провинции Ханчжоу. Двойката започнала да се целува, а след около 10 минути мъжът чул неприятно клокочене в лявото си ухо и изпитал болка. Впоследствие той установил, че почти нищо не чува с това ухо.

Двойката веднага отишла в болница, където лекарите съобщили, че тъпанчето на ухото се е спукало и му предписали антибиотици. Според прогнозите на лекарите слухът на влюбения трябва да се възстанови напълно до два месеца. Понякога обаче в такива случаи дори може да се наложи операция.

Лекарите обяснили, че страстните целувки могат да доведат до проблеми със слуха поради спадане на налягането в ушите. Ако партньорът диша тежко и учестено, рискът от увреждане на тъпанчето се увеличава, допълнили те.

Публикацията с историята за тази фатална целувка стана вирусна в социалните мрежи и събра милион харесвания и стотици хиляди коментари. Един от коментаторите иронично отбеляза, че любовта наистина зашеметява. Друг пише, че затова е самотен: тъй като целувките с партньорите могат да бъдат опасни.
Сподели.