Майкъл Кийтън отново ще бъде Батман след 30 години

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Майкъл Кийтън ще повтори ролята си на супергерой Батман след близо 30 години. Той ще облече костюма на супергероя в предстоящата лента "Flash" ("Светкавицата"), съобщава "The Wrap", позовавайки се на кастинг агенцията на изпълнителя ICM.

Снимките започнаха в Лондон в понеделник, 19 април. През март Кийтън беше заявил, че се съмнява да се върне към предишната си роля заради пандемията от Ковид-19. "Разтревожен съм. Следя ситуацията с коронавируса във Великобритания повече от всичко друго. Всичко ще зависи от това", каза той в интервю за "Deadline".

Майкъл Кийтън за първи път влезе в кожата на супергерой през 1989 г. във филма "Батман", режисиран от Тим ​​Бъртън. През 1992 г. актьорът се завърна към ролята в продължението "Батман се завръща". В предстоящия "Flash" Бен Афлек също ще играе Батман, а действието във филма ще обхваща различни периоди от времето на киновселената. Самият Flash ще бъде изигран от американския актьор Езра Милър. На режисьорския стол сяда режисьорът на филма на ужасите "То" Андреас Мушети. 

Сподели.