Майкъл Кийтън преговаря за роля в новия филм за Кинг Конг - Skull Island

Pinterest LinkedIn +

Актьорският състав за предстоящия филм, посветен на Кинг Конг, става все по-интересен. След като стана ясно, че в него ще се включат Том Хидълстън и Джей Кей Симънс, сега изглежда, че и Майкъл Кийтън е в процес на преговори за участие в лентата.

Все още не е ясно за каква роля става въпрос, тъй като и подробностите около сюжета са малко.

"В духа на своя световен блокбъстър Godzilla, Legendary Pictures представят нов поглед към митовете за друг емблематичен звяр с KONG: SKULL ISLAND, в който участва Том Хидълстън (The Avengers и Thor). Режисиран от Джордан Вот-Робъртс (The Kings of Summer) и написан от Джон Гейтинс (Flight) и Макс Боренщайн (Godzilla), KONG: SKULL ISLAND изцяло ще потопи публиката в мистериозния и опасен дом на краля на маймуните, когато екип от изследователи се отправя надълбоко в коварния остров."


Кийтън беше извън светлината на прожекторите през последните години, но не е спирал да участва в различни продукции с по-малки роли.

Това се промени с премиерата на филма Birdman, в който той изигра главната роля и спечели "Златен глобус" за изпълнението си. Това отново го сложи на картата на Холивуд и вероятно актьорът ще изживее своя Ренесанс, подобно на актьори като Матю Макконъхи. 

"Историята на Legendary уважава основите на съществуващия Кинг Конг, но ги поставя в напълно нова, различна времева линия. Томас Тъл (Godzilla, The Dark Knight, Pacific Rim) и Джон Джашни (Godzilla, предстоящия Warcraft) ще продуцират, а Алекс Гарсия (Godzilla) е изпълнителен продуцент. Филмът ще бъде пуснат на 3D и IMAX 3D от Universal Pictures."

Премиерата на Kong: Skull island е насрочена за 10 март 2017 г. 

Сподели.