Звездата от "Батман" Майкъл Кийтън никога не е гледал филми на "Марвел" или DC до края

Pinterest LinkedIn +

70-годишният американски актьор Майкъл Кийтън, звезда от филма "Батман", заяви, че никога не е гледал филмовите комикси на "Марвел" или DC до края.

Кийтън влиза в ролята на Батман във филма на Тим Бъртън от 1989 г., а също и три години по-късно в продължението "Батман се завръща". През пролетта на 2021 г. стана известно, че почти 30 години по-късно той отново ще играе Батман в предстоящата лента "Светкавицата" ("The Flash"), която трябва да излезе на екран през юни 2023 г. В ролята на супергероя в същия филм ще влезе и Бен Афлек, тъй като действието ще се развива в различни епохи от кинематографичната вселена.

Въпреки че е тясно свързан с образа на Батман, носителят на "Оскар" Майкъл Кийтън наскоро сподели пред "Variety", че все още не е успял да изгледа докрай нито един от многобройните филми от поредицата. "Знам, че хората не вярват, че никога не съм гледал докрай нито един от тези филми на [DC]. И не казвам, че не гледам гледам филмите от пренебрежение – повярвайте ми! Не е това. Просто има много малко неща, които гледам" - обяснява звездата. Кийтън обяснява още, че дори когато хареса някой сериал и започне да го гледа, успява да изгледа най-много три епизода, защото има "други глупости за вършене!".

През март тази година стана известно, че компанията "Plan B" на холивудския актьор Брад Пит ще работи върху продължението на "Бийтълджус" ("Beetlejuice"), където Кийтън също ще играе роля на призрачен герой.
Сподели.