Вижте Бен Афлек като най-тъжния Батман след краха на "Батман срещу Супермен"

Pinterest LinkedIn +

Бен Афлек може и да има куп номинации и награди за актьорска игра, но лицето на звездния актьор го предава и по никакъв начин не може да скрие съкрушаващата болка от лошите ревюта и многобройните злостни коментари, изпълнили социалните мрежи последните дни. Въпреки първоначалните негативни ревюта Batman V Superman (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) за момента се радва на голям интерес в кината и тепърва ще има да чупи боксофис рекорди. Но едно е сигурно: бронята и бремето на Батман са тежки, особено когато се превърнеш в мийм преди края на уикенда, откриващ новия ти филм. Ако съдим по измъчената му физиономия, може да сравним преживяването му само с болката, изпитана от Батман при смъртта на родителите му. Нананананана!

Бен Афлек може и да има куп номинации и награди за актьорска игра, но лицето на звездния актьор го предава и по никакъв начин не може да скрие съкрушаващата болка от лошите ревюта и многобройните злостни коментари, изпълнили социалните мрежи последните дни.

Въпреки първоначалните негативни ревюта Batman V Superman (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) за момента се радва на голям интерес в кината и тепърва ще има да чупи боксофис рекорди. Но едно е сигурно: бронята и бремето на Батман са тежки, особено когато се превърнеш в мийм преди края на уикенда, откриващ новия ти филм.

Ако съдим по измъчената му физиономия, може да сравним преживяването му само с болката, изпитана от Батман при смъртта на родителите му. Нананананана!


Сподели.