Робин от комиксите за Батман ще стане бисексуален

Pinterest LinkedIn +

В новите издания на комикса за Батман - "Urban Legends" - един от главните герои - Робин - ще стане бисексуален. Новината съобщи порталът TMZ.

В предстоящите епизоди от сагата за супергероите дясната ръка на бореца с престъпността в костюм на прилеп ще спаси мъж на име Бернард Дауд в улична битка, а по-късно ще излезе на среща с него. В този момент историята ще бъде прекъсната, а продължението й ще стане ясно в следващия комикс, който ще излезе през декември 2021 г. Тогава ще стане ясно дали ще последва развитие на отношенията между двамата герои и какво точно ще бъде то.

Отбелязва се, че феновете на поредицата и преди това са коментирали, че Робин има нетрадиционна сексуална ориентация. Във всички произведения на франчайза на Батман обаче до момента са показвани само негови романи с жени.

През юни тази година бяха потвърдени слуховете за нестандартната ориентация на героя от комиксите на "Marvel" Локи в предстоящия нов сериал, посветен на него. В един от епизодите героят на британския актьор Том Хидълстън общува с алтернативната си версия Силвия. Тя го пита дали има романтичен интерес към принц или принцеса. "По малко към всеки. Мисля, че и ти си така", отговаря Локи.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.