Мага избра своите трима финалисти в X Factor

Pinterest LinkedIn +

След като преминаха през тренировъчните лагери, най-трудния етап в шоуто X Factor, участниците се класираха за финалния етап преди концертите на живо, школите на съдиите. В тях всеки от менторите - Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев, се изправят пред най-тежкия момент за тях.

"За мен като ментор това е най-трудният етап от X Factor. Трябваше да отсея тримата най-добри изпълнители в моята категория, с които ще работя по-нататък, това ме изправи пред голямо предизвикателство, всички са вече перфектни във всяко едно отношение...", сподели Мага за своите емоции в тази част на шоуто.

Школата на Мага продължи три денонощия, където шестима участници, Мага и неговите най-близки приятели помогнаха за избора му. Целият екип замина за тайно място, на едно от най-красивите места в България, за да може да концентрира своите усилия единствено в това да вземе правилния избор.

Шестимата кандидати живяха заедно, забавляваха се, отдадени на музиката и работеха усилено върху задачите, дадени им от композитора. Така те станаха приятели, докато трима от тях трябваше да напуснат музикалното шоу и да се разделят със своята мечта.

През септември ще разберем коя група пое Мага, кои са неговите трима финалисти, къде е райското кътче, където всички работиха заедно и как се взима трудното решение да елиминираш трима от най-добрите кандидати.

Сподели.