X Factor започва в ефира на Нова телевизия на 12 септември

Pinterest LinkedIn +

Новото музикално реалити шоу X Factor стартира в ефира на Нова телевизия на 12 септември. С тази новина водещият Део посрещна най-големите фенове на предаването, дошли на караоке парти в столичен клуб на 22 август.

Часове наред, гостите на събитието пяха и се забавляваха заедно със съдиите Мария Илиева, Поли Генова и Мага. Всеки участник успя да покаже своите вокални и сценични умения в звездно караоке, също както го правят талантите в X Factor. Фенове от Пловдив, Варна, Бургас и Русе пристигнаха в София специално за събитието с надеждата да впечатлят членовете на журито.

По време на вечерта водещият на предаването Део не спираше да забавлява гостите и да поддържа доброто настроение на всички със своите шеги и остроумни коментари. Всички желаещи да се изявят пред публиката изпълниха някои от най-големите хитове на съдиите. Най-често на сцената звуча хитът на Мария Илиева и Графа - "Крадена любов", както и песента, спечелила българския финал на "Евровизия 2011" - "На инат" на Поли Генова.

Развълнувана и впечатлена от изпълненията на участниците, Поли няколко пъти се качи на сцената, за да ги окуражи и да попее заедно с тях. Същото направи и Мария, а Део демонстрира не само гласови, но и завидни танцови възможности.


Сподели.