Лека нощ, деца! Ubisoft издават нова Just Dance Kids

Pinterest LinkedIn +

Ubisoft обявиха дата за издаване на Just Dance Kids 2 – най-новата игра от хитовата танцувална поредица, предназначена специално за подрастващите както като ниво на трудност и визия, така и като плейлист. Заглавието ще излезе едновременно за PlayStation 3, Xbox 360 и Wii на 25 октоември и ще поддържа съответните засичащи движение периферни устройства за всяка от платформите – Move, Kinect и Wii Remote.

Чрез Kinect Xbox 360 потребителите ще могат да създават и запаметяват в играта своите собствени танцови движения и да участват в музикален видеоклип. PS3 версията ще позволява на децата да си правят снимки чрез PlayStation Eye и да избират китки от песни. Wii версията пък, която бе единствената налична разновидност на първата Just Dance Kids, ще поддържа мултиплеър мод, наречен Balloon Pop, чрез който играчите ще трупат точки, докато танцуват, клатейки своите контролери.

И трите версии ще поддържат новата Nonstop Shuffle функция, позволяваща на децата да танцуват, без да се налага да направят пауза, за да влизат в менюто, в продължение на определен период от време – от 15 минути до 2 часа – перфектното решение за онези, на чиито родители се налага да полагат извънредни усилия в търсене на начини да израходват енергията им.

Сред 40-те песни, които ще бъдат включени в плейлиста на Just Dance Kids 2, са хитовете Love Mе, Whip My Hair, Just The Way You Are и класиките Heads, Shoulders, Knees and Toes и The Hokey Pokey, плюс кавър версии на песни от известни детски ТВ шоута и филми като Barbara Ann и Shake Your Groove Thing.

Сподели.