Избраха тримата финалисти в X Factor от категория "Момичета до 25 години"

Pinterest LinkedIn +

След като преди дни Мага избра своите финалисти, на които ще бъде ментор до края на шоуто X Factor, тази седмица и вторият от съдиите посочи своите фаворити.

За трудното решение му помогна известен рок музикант, който дойде специално от чужбина, за да даде своята професионална оценка. Изправени пред изключително трудния избор, двамата бяха принудени да се допитат и до трети експерт в областта на музиката.

Преди да се качат на голямата сцена в концертите на живо, всички преминали тренировъчните лагери участници се изправят пред предизвикателствата в четвъртия, най-драматичен кръг от предаването – "Школите на съдиите". В тях влизат 24 таланти, от които ще останат само 12, по трима от всяка категория в шоуто – момичета и момчета под 25, всички над 25 години и групи и дуети.

Шестте момичета, които се пребориха с хиляди конкуренти в продължение на два месеца, бяха изпратени на тайно място на българското Черноморие. Пътуването и престоят им беше обгърнат в пълна мистерия, като и те самите нямаха информация къде ще бъдат отведени.

На финалистите бяха възложени различни задачи, след което съдията избра последните трима от своя отбор, които според него са най-достойни да се представят на големите концерти.

От 12 септември зрителите на Нова ТВ ще могат да видят тайнствения престой на финалистите, през какви изпитания минаха те и как се избират най-добрите от най-добрите.

Сподели.