Мадона раздруса едри HD гърди в трибют към Дейвид Боуи

Pinterest LinkedIn +

Мадона никога не е криела, че починалият наскоро Дейвид Боуи (David Bowie) е бил нейно вдъхновение и пример в стремежа й да бъде различна и уникална като артист. Днес материалното момиче е хиперкомерсиален MILF, което продължава да я държи на гребена на вълната, макар и прехвърлила 50-те.

Виж още: Последното пътуване на Ziggy Stardust, или кой е Дейвид Боуи в Blackstar

Видеото по-долу изтече преди седмица, когато любител засне изпълнението трибют на Мадона на песента Rebel, Rebel на Боуи. Случката беше уловена на камера по време на шоуто на певицата в Хюстън, Тексас.

Впоследствие записът се появи и в официалния YouTube канал на Мадона в значително по-високо, HD качество, което дава повод, ако си падате по чифт подскачащи едри гърди в едър план, задължително да му отделите около 5 минути. Всъщност на въпроса дали възрастта е порок в света на съвременния музикален шоубизнес не може да се отговори еднозначно.

Така например в едната крайност са изцепките на Майли Сайръс (Miley Cyrus), а в другата – последните два видеоклипа на Боуи (който почина на 69 г.) – Lazarus и Blackstar.

За разлика от атрактивните иначе плезения на Майли, творчеството на Боуи несъмнено ще остави доста по-траен белег в историята на музиката, а Lazarus и Blackstar ще бъдат повод за коментари в артистичния (и не само) свят заради факта, че в тях починалият наскоро музикант изразява мислите и търсенията на Артиста, породени от неизбежната му собствена смърт. 

Двата примера са диаметрално противоположни в изказа и артистичните си похвати, но несъмнено са форма на съвременното изкуство. Доколко и кой е вашият фаворит – оставаме на личното ви светоусещане и естетически критерии.

Сега обаче е моментът да отделим 5 минути на чифт подскачащи напращели MILF гърди.


Сподели.