Лондонска компания ще направи двуврат Range Rover

Pinterest LinkedIn +

Лондонската компания за поръчкови автомобили "Niels van Roji Design" ще направи двуврата версия на огромния SUV Land Rover, съобщава "Autocar". Тя ще се казва Adventum Coupe и от нея ще бъдат произведени само 100 броя.

Цените ще са между 275 000 и 375 000 лири в зависимост от екстрите на модела. Той ще бъде базиран на оригиналната концепция на Land Rover за Range Rover SV Coupe, от която компанията се отказа.

Adventum ще има изработено на ръка купе от алуминий. Клиентът може да избере различни материали за интериора, който ще се прави също по поръчка и изцяло според предпочитанията на клиента.

От компанията казват, че това ще ѝ позволи да направи всеки Adventum изцяло самостоятелен и уникален. Работата по първата бройка вече е започнала, а производството на всеки автомобил ще отнема 6 месеца.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.