Людмила Сланева промотира дебютния си албум "Можеш"

Pinterest LinkedIn +

С промоция в столичния клуб "Backstage" актрисата и певица Людмила Сланева отбеляза издаването на дебютния си албум "Можеш". Голяма част от него тя изпълни наживо заедно с музикантите от група Остава - едни от многото ентъртейнъри, уважили събитието с присъствието си.

Сред посетителите на клуба, дошли в началото на вечерта специално за случая, преобладаваха колеги и приятели на изпълнителката, сред които артисти от театрална работилница Сфумато, певиците София и Марияна Попова, Емил Трифонов - Кембъла и Атанас Янкулов от Stars Records.


Промоция Людмила Сланева Сн. Avtora.com

Последният представи както Сланева и Остава преди качването им на сцената, така и основните действащи лица в създаването на "Можеш" - самите музиканти, Стенли и Цонко Цонев - кмета на Каварна, който, редом с продуцента на Глен Хюз (Glen Hughes), който в момента е в София, беше официален гост на вечерта.


Промоция Людмила Сланева Сн. Avtora.com

След края на посрещнатата с овации концертна част Людмила Сланева използва микрофона, за да благодари на издателите си Stars Records, още веднъж на прочулия се в цяла България кмет, а също и на своя продуцент - Стенли - "за това, че винаги прави това, което трябва".

Следващото сигурно участие на изпълнителката ще бъде на новогодишен концерт в Каварна, където ще излезе на една сцена със самия Глен Хюз (Glen Hughes).

Сподели.