Snow Patrol приключват работата по новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Северноирландската рок група Snow Patrol си е поставила срок до 10 декември за приключването на записите по новия си албум. Датата е цитирана от фронтмена на групата - Гари Лайтбоди (Gary Lightbody), в обръщението му към нейните фенове от официалния й сайт.

"Ще бъдем тук до 10 декември, докогато, освен ако не се случи нещо извънредно (да ни окапят пръстите, отгоре ни да падне бомба, най-после да открием изгубения акорд, който може да спре живота на Земята и т.н.), би трябвало да сме готови."
 
"Тези планове не включват щрайховете и браса, които ще запишем в Лондон, и хоровете, за които ще отидем в Глазгоу в седмицата след 10-ти. Тези неща би трябвало да ни отнемат не повече от няколко дена."
 
"Колко до текстовете - готов съм почти с половината, а останалите би трябвало да довърша до средата на идната седмица. Ще ми се да ги напиша колкото се може по-скоро до записите на вокалните тейкове. Това е и хубаво, и лошо. Хубаво е, защото е откровено, а лошо, защото записваме в красива ферма на десетки мили от цивилизацията някъде в ирландската провинция, заобиколени от котки, кучета и дружелюбни хора."
 
До момента Snow Patrol са записали 8 песни, като плануват да запишат за албума още толкова, след пресяване на над 30 идеи за парчета. Това са "It’s Beginning To Get To Me", "Make Me Go On Forever", "You’re All I Have", "Open Your Eyes", "The Only Noise", "Warmer Climate", "You Could Be Happy" и "Chasing Cars".
Сподели.