Robbie Williams на корицата на новия "Ритъм"

Pinterest LinkedIn +

Британската поп звезда Роби Уилямс (Robbie Williams) е на фокус в декемврийския брой на сп. "Ритъм". Изпълнителят, който се готви за най-мащабното световно турне в кариерата си, е и корица на специализираното музикално издание.

Актуални материали за Sugababes, Шон Пол (Sean Paul), H.I.M., норвежките електронни новатори Royksopp, Дейвид Грей (David Gray), както и ексклузивни интервюта с наскоро реализиралите концертни визити в България Крис Либинг (Chris Liebing), Мала Родригес (Mala Rodriguez), Future Prophecies и очаквания тази вечер (25 ноември) Тимо Маас (Timo Maas) са сред останалите акценти в брой 97. Същият отново е придружен от 2 приложения - 32-страничната "Ревю Селекция" и 16-страничната ProTechnica, и компактдиск - "Наградите на БГ Радио, част 2".
 
От брой 97 в "Ритъм" започва да се списва рубриката ПалеоТеХно, която ще разрови богатата, но недотам позната история на електронната музика. Ще става дума за гениални изобретатели, брилянтни учени и философи, вложили уменията, фантазиите и амбициите си, за да създадат музиката на бъдещето.
 
. . .
 
Независимо дали предпочитате кафява захар (Кийша), диетична (Хайди), или рафинирана (Мутя), при всички положения ще ви е сладко. Защото Sugababes отдавна не са просто “бейбс”. Те са една от най-добрите модерни поп формации.
Кийша: “Когато се занимаваш с бизнес като нашия, е добре всички да говорят за теб.”
 
За по-малко от петилетка той достигна статуса на най-популярния ямайски музикант след легендарния си предшественик.
Шон Пол: “Не мога постоянно да крещя: “Разклати си дупето!”, защото за мен не това е животът.”
 
Фронтменът на H.I.M. Виле Вало (Vile Valo) най-накрая отдели от своето безценно време, за да сподели в първо лице мислите си за самия себе си, за своята група, за новия албум "Dark Light" и, разбира се, за цигарите.
Виле Вало: “Когато тълпата ни замеря, това все пак е някакъв начин хората да покажат одобрението си. Винаги се радваме, когато не ни харесват.”
 
В новия "Ритъм" са публикувани още актуални материали за: Пит Дохърти, Мартин Солвейг, Розийн Мърфи, Боб Дилън, Groovy Bone Crusher, Кълн, Бъста Раймс, Стив Хау, Ренесанс и др.
 
 
Сподели.