P.I.F. с концерти извън България, издават нов албум през Интернет

Pinterest LinkedIn +

Алтернативната българска група P.I.F. ще реализира в първата половина на декември няколко участия извън България, след което ще издаде третия си студиен албум, наследник на навършилия 3 години “Pictures In Frames”.

Първият концерт на P.I.F., чиято "Приказка" е една от най-популярните български песни от последното десетилетие, ще бъде на 3 декември във френската столица, съобщава Stroeja.com. Към момента са потвърдени още 3 дати, всяка от които на територията на Германия, но в различни градове. Преди да замине за Франция обаче, в края на декември, групата ще вземе участие в първата, акустична вечер на петото издание на алтернативното парти Seattle Night.
 
След завръщането си в България P.I.F. плануват да издадат своя трети студиен албум, цитира изявлението на групата сайтът на популярния столичен клуб. Във връзка с желанието на фронтмена й Димо Стоянов "да осигуря най-бърз и безболезнен начин музиката ни да стигне до всеки, който иска да чуе група P.I.F.", ще бъде създаден специален сайт, който да представя новата продукция. В него ще бъде публикувана с добро качество и за свободно сваляне пълната версия на албума.
 
Две от песните, включени в него, “Обърквация” и “Кой си ти?”, вече са издадени като сингли и са достояние на публиката. Още няколко нови, записани на английски език парчета P.I.F. ще включат в четвъртия си албум, работата по който вече е започнала.
Сподели.