Любо Киров с мотивиращ нов сингъл за промяната по време на криза

Pinterest LinkedIn +

Любо Киров хвърля поглед напред към по-добрите дни с позитивен сингъл, придружен с цветно текстово видео. Песента му "Само ти" е част от албума му от 2018 г. "Както преди" и е петият сингъл, който излиза от него.

Автор на текста към песента е самият Любо Киров, по музиката работи Живко Петров, а аранжиментът е дело на тях двамата и Ангел Дюлгеров. Интересното видео Любо възлага в ръцете на режисьора Иван Краев. Историята в него преминава през анимация, като главният акцент е текстът, който ни кара да вярваме, че промяната зависи единствено от нас. Любо не крие, че звученето на "Само ти" е силно повлияно от неговия вкус за музика и от артисти като Принс.

"Подарявам ви музика, това мога да направя сега. Винаги има начин! С това парче искам да кажа, че всеки има възможност да се промени, но е много важно, ако искаш да променяш света, да започнеш първо от себе си", споделя изпълнителят.

Парчето е налично във всички музикални стрийминг платформи – Apple Music, Tidal, Deezer, A1 Xplore Music и други.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.