Деси Добрева с нова песен и видео клип. Вижте "Ела"!

Pinterest LinkedIn +

Деси Добрева записа нова песен и видеоклип към нея.

Песента се казва "Ела" и е
съвместна работа на Деси Добрева и Явор Русинов (работил със световни звезди като Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Чака Кан, Фалко, Део, Бони ем, Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и много други). Преди две години отново двамата направиха хита "Дос", който покори не само радиостанциите в България, но и надхвърли пределите на родината по радио маршрута от Македония през Словения до немското ARD.

Автор на текста към песента "Ела" е Невена Русинова, която също е работила с Деси Добрева преди това. Неин е текстът на парчето "Тази нощ", която бе една от най-предпочитаните песни на лятото на 2017 г.

Режисьор на видеоклипа към "Ела" е Георги Марков, познат на широката публика от детска възраст като Фори от сериала "Васко да Гама от село Рупча".

В последните години Деси Добрева се утвърди като една от българските изпълнителки със собствен стил, който с лекота пълни най-големите концертни зали в големите градове на страната. Тя изпя и песента "Гиздава" написана специално за филма "Засукан свят" с режисьор Мариус Куркински – екранизация по едноименния разказ от сборника "Диви разкази" на големия български писател Николай Хайтов.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.