LittleBigPlanet 3 - 20 years of PlayStation

Pinterest LinkedIn +

Създаден чрез енджин технологията на LIttleBiPlanet, този двеминутен промо филм е посветен на 20-тата годишнина от дебюта на първата PlayStation конзола на пазара. Юбилей, по повод на който Sony пусна в продажба лимитирана серия PS4 с дизайн, вдъхновен от този на оригиналната система, със същия сив цвят и разновидност на логото. Това видео представлява трибют на предшествениците на PS4 и едни от най-емблематичните и обичани герои от PS заглавия като Parappa the Rapper, Sweet Tooth отTwisted Metal, Kratos, както и Joel и Ellie от миналогодишният бестселър The Last of Us. Да гледате този филм, без да се радвате като дете на близалка, е невъзможно, затова ви съветваме да го направите повече от веднъж и да не го държите само за себе си. Connect & share!

Създаден чрез енджин технологията на LIttleBiPlanet, този двеминутен промо филм е посветен на 20-тата годишнина от дебюта на първата PlayStation конзола на пазара. Юбилей, по повод на който Sony пусна в продажба лимитирана серия PS4 с дизайн, вдъхновен от този на оригиналната система, със същия сив цвят и разновидност на логото.

Това видео представлява трибют на предшествениците на PS4 и едни от най-емблематичните и обичани герои от PS заглавия като Parappa the Rapper, Sweet Tooth отTwisted Metal, Kratos, както и Joel и Ellie от миналогодишният бестселър The Last of Us.

Да гледате този филм, без да се радвате като дете на близалка, е невъзможно, затова ви съветваме да го направите повече от веднъж и да не го държите само за себе си. Connect & share!


Сподели.