Uncharted 4: A Thief's End Gameplay Video - 2014 PlayStation Experience | PS4

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън адвенчър, шутър, платформър, перспектива от трето лице Разработва: Naughty Dog Издава: Sony Computer Entertainment Платформи: PlayStation 4 exclusive Година на издаване: 2015

Кино индустрията изобщо няма да разбере откъде й е дошло! Да, видеоигрите еволюират с главоломна скорост в абсолютно всички аспекти, благодарение най-вече на новите технологии за създаване и възпроизвеждане на софтуерни продукти, и ако вече не е настъпил, то съвсем скоро ще дойде моментът, в който киното като изживяване и въздействие ще започне да отстъпва пред геймплейното преживяване.

Демото на Uncharted 4: A Thief's End е само едно от многото неопровержими доказателства в подкрепа на това твърдение, но може би най-красноречивото за 2014 година. И отново Naughty Dog са тези, които налагат следващото ниво в стандарта на правене на видеоигри, след като през 2013-та завоюваха повече от 200 награда "Игра на годината" с The Last of Us. От американското студио, базирано в Санта Моника, са на мнение, че сюжетът на Uncharted 4: A Thief's End е "най-великото приключение на Нейтън Дрейк" – главният герой в най-касовата им поредица – Uncharted – "в което ще бъдат подложени на изпитание пределът на физическите му сили, способността му да оцелява и намира изход от всякакви ситуации и най-вече готовността му да се пожертва, за да спаси онези, които обича".

След оттеглянето от студиото на главният сценарист на Uncharted - Ейми Хениг, режисьорът на Uncharted 3 Джъстин Ричмонд и главният дизайнер на The Last of Us Нейт Уелс, от Naughty Dog се видяха принудени да извършат необходимите кадрови промени, с които да компенсират загубата им. Нийл Дръкман и Брус Страли се заеха с режисурата на Uncharted 4, а първият е и сценарист на играта, която се явява директно продължение на Drake's Deception. Това демо бе показано по време на събитието PlayStation Experience на 6 декември 2014 година, а веднага след това Трой Бейкър потвърди в Twitter, че озвучава по-големия брат на Дрейк – Сам, който се появява за кратко в 15-минутния откъс.


Сподели.