Лили Иванова е неуморна! Тръгва на национално турне - вижте през кои 27 града ще мине то!

Pinterest LinkedIn +

Примата на българската естрада Лили Иванова тръгва на национално турне. То ще започне на 14 април в родния й град Кубрат.

Турнето ще включва общо 27 концерта в страната и ще премине както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които звездата ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам.

Кулминацията на националната обиколка е концертът в зала "Арена Армеец" в София на 4 декември 2022 г. Лили Иванова се завръща в тази зала точно 10 години след първия си концерт там. Припомняме, че именно тя беше първият български изпълнител със самостоятелен концерт в "Арена Армеец" през 2012 г.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от "LI ORCHESTRA" – Ангел Дюлгеров (китари и цигулка), Огнян Енев (пиано), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (ударни и перкусии) и LaTiDa (беквокали).

Вижте по-подробно откъде и кога ще мине турнето на Лили Иванова

Вижте датите от турнето на Лили Иванова

БИЛЕТИ – в мрежата на www.eventim.bg

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.