Лектор от Google пристига за първия открит специализиран семинар за Google AdWords реклама

Pinterest LinkedIn +

Каква е ролята на Google в интернет рекламата? Как да използваме силата на търсенето на наша страна? По какъв начин да достигнем точните потребители?

На тези и много други въпроси отговори ще даде първият открит специализиран семинар за една от най-популярните платформи за реклама в света - Google AdWords.

Събитието ще се проведе на 3 април 2012 година в Интерпред СТЦ в София.

По време на семинара, чиято тема е "Ефективната реклама в Google AdWords", участниците ще получат практическо обучение от сертифицирани професионалисти в областта.

Специален гост ще бъде Norbert Simionescu, който е част от екипа на Google в Румъния.
       
Лектори ще бъдат и четирима Google AdWords експерти от България с дългогодишен опит в онлайн рекламата. Те ще представят предимствата и възможностите на рекламата в Google, както и примери и техники за постигане на максимални резултати.


"Рекламата в Google AdWords се е доказала като един от най-ефективните инструменти в онлайн маркетинга", коментира Станислав Димитров, лектор на семинара, с над 8 години опит и сертификат от Google.

"Без значение дали предлагате услуги или имате онлайн магазин – Google AdWords ще ви доведе нови клиенти", казва още Ясен Дамянов, един от организаторите, сертифициран Google Adwords експерт.

Семинарът "Ефективната реклама в Google AdWords" се организира от Interactive Share, която е една от водещите дигитални агенции и сертифициран партньор на Google.

Местата за събитието са ограничени, като за да си гарантирате достъп, е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса.

Още информация за семинара, лекторите и пълната програма на събитието можете да откриете на адрес http://interactive-seminars.com

Сподели.