Лейди Гага мислела за самоубийство, травмирана от огромната си слава

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Лейди Гага сподели в интервю за "CBS News", че през главата й са минавали мисли за самоубйство. Според звездата те са били резултат от дълбока психологическа травма, свързана с нейната огромна слава.

По думите на 34-годишната изпълнителка тя е мислела за самоубийство всеки ден, след като е осъзнала, че сполетялата я известност е повлияла на психическото й здраве. По време на интервюто певицата показва и любимото си пиано, с което е създала много песни. Тя обаче споделя, че е стигнала до извода, че музикалният инструмент всъщност е разрушил живота й, тъй като именно той я е превърнал в Лейди Гага.

"Бях напълно разочарована от себе си, мразех това, че съм известна. Мразех да бъда звезда. Чувствах се измъчена и изтощена" - спомня си певицата. Тя твърди, че е излязла от депресията благодарение на последния си албум "Chromatica", който получи три награди "MTV Video Music Awards" и в който "няма нито една фалшива песен". "Вече не мразя Лейди Гага. Намерих начин отново да се обикна, дори когато мислех, че това никога повече няма да се случи" - признава звездата.

Приятелството й с Ариана Гранде, с която записа съвместната песен "Rain on me", също много й е помогнало за излизането от дупката, споделя още певицата.

На 31 август Лейди Гага беше обявена за най-добрата певица на годината при раздаването на наградите "MTV Video Music Awards". Певицата беше отличена в пет категории.

Преди броени дни тя пусна най-новия си клип към песента "911", осма песен от последния й албум "Chromatica." "Този кратък филм е много личен за мен, свързан е с моя опит с психическото здраве и с начина, по който реалността и илюзията могат да си взаимодействат така, че да създават герои вътре в нас и около нас", написа певицата в Инстаграм.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.