Last Hope присъствие в първия национален турнир по пейнтбол

Pinterest LinkedIn +


На 1 и 2 октомври 2005 г. в град София ще се проведе Първият национален турнир по Пейнтбол за купата на Пейнтбол Мания. В него ще вземат отбори от по 5 играча, които ще трябва да се преборят за знамето на своя противник.

Размерът на игрището за турнира е 50x30 метра. Ще се играе airball (надуваеми укрития), игра тип "Плени знамето". Всеки отбор ще се стреми да достигне базата на другия, да вземе знамето му и да го занесе в собствената си база. В случай че състезателят, който носи знамето, е маркиран, той го поставя до най-близкото укритие и напуска терена. Съдията уведомява отборите за новото местонахождение на флага и играта продължава. Играчите нямат право да местят собствения си флаг.

Отборите ще бъдат разпределени на групи по четири или повече отбори, разпределени чрез жребий. В групите ще се играе всеки срещу всеки. Двата отбора с най-много точки отиват на директна елиминация с водачите в другите групи. Максималният брой на отборите е 32. Крайният срок за записване на отборите е 28 септември 2005. Наградата за отбора победител ще бъде 5 броя маркери 'Tippman 98 Custom', за вицешампиона - 5 защитни комплекта, включващи ръкавици, нагръдник, и протектор за врата, също така и 2000 топчета за игра, а за отбора, заел третото място - 4000 топчета.

Музикалното оформление е поверено на Chikо от Last Hope, познат добре сред скейтъри, биемексъри, пънк и хардкор фенове. Той не за първи път ще се изяви в тази светлина, което обаче няма да му попречи да изненада запознатите с разнообразен сетлист, включващ както класики, така и нови неща не само от споменатите жанрове. 

Пълни подробности относно първия национален турнир по пейнтбол, организиран от Пейнтбол Мания, могат да бъдат намерени на адрес www.paintballmania.bg.

Сподели.