Oрганизират шести Национален Tattoo Fest

Pinterest LinkedIn +

На 08 oктомври 2005 г., в столичната зала “Христо Ботев” Inky dragon tattoo & bodypiercing studio организира шестото поредно издание на националния Tattoo Fest.

Освен демонстративна работа на майсторите на място, както е вече традиционно, Tattoo Fest-а ще предложи конкурс за най-добра татуировка в 7 раздела, по време на който хора от публиката ще показват татуировките си за оценка на професионално и независимо жури. За победителите – модели и татуисти – ще има много награди, гарантират от Inky dragon.Конкурс за рисунка по зададена тема, рисунки по кожа с къна и body painting – рисуване с аерограф върху женски тела от многократния призьор Мирчо Мирчев ще поддържат интереса на посетителите по време на фестивалния ден.

Сред атракциите тази година са демонстрации на нестандартно оформяне на коси, мустаци и бакенбарди с бръснач в атрактивния трайбъл стил. Най-смелите от публиката могат да се включат като модели и в този екстравагантен експеримент, подканват организаторите. 

По време на тазгодишното издание се планира и ревю на младежка улична мода от Gorgon, демонстрации на екстремни спортове, както и много други изненади.

Освен диджей, залата ще разтърсят наживо две ъндърграунд групи: shemale ZERO – авангардна пънк-електро-индъстриъл банда и Фрапето, известни с техните весели пънк кавъри на популярни български естрадни песни.

Водещ на феста ще е популярния водещ на ТВ предаването "Фрактура" и вокалист на Suffer H Васко Катинчаров.

Цената на билета е 4.00 лв.
Официален сайт: Tattoo Fest

Сподели.