Survivor 4: Жега, изтощение и взривове в първия епизод на шоуто

Pinterest LinkedIn +

Със запомнящи се мигове бе поставен стартът на четвъртия сезон на приключенското реалити шоу Survivor Филипините. Още в първите минути, оцеляващите бяха подложени на тежки физически и психически изпитания.

Общият брой на участници в Survivor Филипините е 24, разделен по равно между представителите на нежния и силния пол. Точно 52 пък са епизодите, които ще бъдат излъчени в хода на четвъртия сезон на приключенското реалити.

Сред популярните имена в шоуто, които ще се борят за титлата "Последният оцелял" е културистът Димитър Ходжев, по-известен като Митьо Крика, Мистър България 2004 Пламен Пенев, както и кметът на Раднево, Нончо Воденичаров.


Митьо Крика

Както е известно, Воденичаров почина от масиран инфаркт по време на началните снимки на Survivor Филипините.

Сред оцеляващите се отличават редица привлекателни дами в лицето на модела Емануела Бадева, студентката Златина Димитрова, танцьорката Индира Касимова и фотомодела Христина Русева.

Сред дамите има още треньорка по борба, волейболистка, треньорка по лека атлетика, домакиня от Лондон, стюардеса, фитнес инструкторка и салонна управителка в нощен фолк клуб.


Ралица Кирилова,
салонна управителка в нощен фолк клуб

Измежду мъжете в Survivor Филипините са икономистът Любен Иванов, бизнесменът Николай Койчев, собственикът на заведение за бързо хранене в София - Георги Петков, треньорът по борба Светлин Занев, военният от американската армия Иван Йочколовски, футболистът в Ботев-Криводол Светослав Бърканичков и програмистът Кирил Харалампиев.

Всички те едва слезли от камиона, бяха подплашени от взрив във возилото, което ги транспортира до филипинския остров. Броени мигове по-късно, оцеляващите се втурнаха за огърлици, гарантиращи оставането им в играта.


Индира Касимова, танцьорка

В следствие на надпреварата Николай Койчев загуби съзнание и се срина безсилен, като дори се наложи лекарска намеса, за да бъде свестен. Христина Русева не успя да вземе медальон и бе принудена да отиде на самотен остров с оскъдни провизии и липса на информация за случващото се.

Междувременно, останалите 20 българи започнаха с подготовката за нощуване и с общи усилия успяха да направят навес и да запалят огън.

Сподели.