VIP Dance: Животът ти е попфолк, след Азис и Десислава в шоуто

Pinterest LinkedIn +

След Азис и вторият специален гост в танцуалното шоу VIP Dance ще бъде представител на попфолк бранша у нас.

Певицата Десислава ще вземе участие в предаването на 25 септември, когато ще се състоят и поредните елиминации на застрашените от отпадане VIP танцьори.

За подкрепата на зрителите ще се борят отборите на Деян Донков и Кристина Милева, Боби Сапунджиев и Диляна Попова, Нед и Николета Лозанова, както и този на Боби Турбото и Мария Силвестър. Това са четирите отбора, които събраха най-малко точки от журито за танцовите си изпълнения в понеделник и вторник тази седмица.


Азис vs. Десислава - кой ли е по-приятен на зрителите за гледане?

В предстоящото издание на VIP Dance ще стане ясно и името на новата партньорка на Милен Цветков, избрана след свободно онлайн гласуване. Предложенията на продуцентите са три дами, различни като темперамент и имидж в обществото, а именно - Зара, позната от участието си в първия Big Brother, Miss Playmate 2007 Златка Райкова и журналистката Кристина Патрашкова.

Професионалистите в отбора на Милен Цветков пък ще са хореографите на Сашка Васева и Мон Дьо – Димитрина Русева и Лъчезар Тодоров.

От своя страна, на 25 септември, Мира Добрева също ще обяви новия си съотборник, който ще продължи надпреварата заедно с нея и професионалистите Лили Величкова и Гош.

До тези кардинални промени се стигна след разразилия се на 18 септември скандал във VIP Dance, когато Мира Добрева обяви, че не желае повече да си партнира с Милен Цветков, поради липса на всякаква комуникация помежду им. За допълнителното напрежение тогава допринесе и журналистката Люба Кулезич, която дори разплака Добрева в ефир.

Сподели.