Митко Павлов и Елена Петрова водят Dancing Stars 2, Жан-Клод Ван Дам идва за шоуто?

Pinterest LinkedIn +

Бившият водещ на "Това го знае всяко хлапе" Димитър Павлов и актрисата Елена Петрова ще са водещите на новото издание на Dancing Stars.

И докато Павлов отдавна е спряган за човек на Слави Трифонов, то появата на филмовата звезда на сцената на шоуто е изненада, тъй като това е ново амплоа за нея.

Самото шоу започва на 27 септември (неделя) от 20:00 часа, като в него ще се вихрят 12 звезди и 12 професионалисти. Въпреки обявената официална пресконференция обaч е, продуцентите разкриха единствено имената на заместниците на Радост Драганова и Тодор Колев, заявявайки че това кои известни български личности ще демонстрират танцувални умения (или пък липса на такива) ще стане ясни едва по време на дебютния епизод.

"Идеята на Dancing Stars винаги е била насочена към положителните емоции, затова ще заложим отново на забавлението. Акцентът ще е в усилията на звездите и в чистото състезание помежду им, а не в скандала", коментира заместник-програмният директор на bTV Ренета Викторова, като по този начин косвено засегна конкуренцията в лицето на VIP Dance.

Самата тя обаче отговори на въпроса защо предаването бяга от реална такава, след като е изместено през уикенда с думите "това е идеалният формат за подобно предаване през уикенда, когато цялото семейство е у дома и желае да се забавлява истински".

Oт своя страна Евгени Димитров - Маестрото, който се явява изпълнителен продуцент благодари за възможността да реализира второто издание на шоуто.

"Ние, от 7/8 сме горди да застанем зад такъв мащабен проект. Ще се постараем за една по- красива и успешна надстройка над първото издание, изразена най-вече във freestyle-a, tоест зрителите ще видят експерименти на сцената с доста повече стилове".

От екипа обявиха, че чакат и една световна звезда като специален гост на предаването. И макар да не пожелаха да издадат името му, медиите от известно време спрягат за това белгийския екшън актьор Жан Клод Ван Дам.

За финал пък, вместо коментар oт страна на Слави Трифонов, успяхме да видим "краката му" от новата реклама на Dancing Stars в изпълнение на абсолютно непознатия, но за сметка на това доста колоритен танцьор - Жоро Степера.

Първият сезон на Dancing Stars в снимки >>

Сподели.