Лайфстайл новини

"Стара София": Виж НДК през годините!
Публикувана от:

Макар да е създаден сравнително скоро - официалното му откриване е през март 1981 година в чест на 1300-годишнината на България, НДК вече е неделима част от архитектурата на столицата ни и може би известен повод за гордост. Втори етап на строежа, 79 г., сн. Нашето детство Идеята за неговото построяване..

Весела Тотева в секси летен флирт с
Весела Тотева в секси летен флирт с "Бижутера" от Левски
Публикувана от:

След като реакция от страна на защитника не последва, успяхме да разберем, че всичко това е просто част от новата модна фотосесия за марката Vincit, създадена именно от бившата телевизионна водеща. Известният с прякора си "Бижутера" Йовов, който в събота стана мъжки татко за втори път, прие..

"Мисис България 2007" се разкрачи за новия Penthouse (18+)
Публикувана от:

Това е бившата "Мисис България" (Глоуб) от 2007 година и вице "Мисис Вселена" от 2008 - Мариана Маринова, която също така доскоро бе и водеща на предаването "Шоколад" по "7 дни". Сн. Penthouse Мариана позира в меко казано скандални кадри в рубриката "Звезда на месеца", в които не оставя абсолютно..

"Стара София" : Виж булевард "Витошка" през годините!
Публикувана от:

По-известна просто като "Витошка", тя е популярна с многобройните си магазини и бутици, чиито цени я превърнаха в 22-та най-скъпа търговска улица в света (според световна класация през 2005 г.). Ъгълът с "Лавеле", 1901 г. сн. VKS Отскоро булевардът бе затворен за превозни средства..

Българска красавица покори  световния Miss Bikini International
Българска красавица покори световния Miss Bikini International
Публикувана от:

Любопитно е, че сексапилната брюнетка всъщност никога не е работила като модел, въпреки че е предпочитана от редица фотографи и модни марки у нас. Горепосоченият конкурс пък е едва вторият, на който се явява в живота си. Той се счита за един от най-популярните след "Мис Свят" - разбираемо,..

"Стара София": Виж площад "Александър Невски" през годините!
Публикувана от:

И до ден-днешен той се счита за един от най-красивите и величествени символи на столицата ни. Също така се води и катедрален храм на българския патриарх. Част от строежа - 1907 г., сн. Lost Bulgaria Сградата представлява кръстокуполна базилика в нео-византийски стил с акцент върху централното кубе...

Златна Прага: бира, свински ребърца и бохемска красота
Златна Прага: бира, свински ребърца и бохемска красота
Публикувана от:

Преди да започна искам да ви дам един съвет, ако пътувате до Прага със самолет и не искате да се качвате на такси до центъра. Това последното наистина не бива да го правите, защото даже и след сравнително успешната борба с такситата-ментета в Прага тарифите (редовните) също са несправедливо високи. Как..

Кели Брук осъмва гола за Playboy срещу 500 000 долара
Кели Брук осъмва гола за Playboy срещу 500 000 долара
Публикувана от:

Според официалната информация, Кели е склонила да се снима гола срещу "скромната сума" от 500 хиляди долара, която обаче, вярваме, е успешна инвестиция. 30-годишната моделка и актриса ще позира в доста смела (дори и за собствените й стандарти) фотосесия на Средиземноморието по-късно през..

Скорост: автомобилните феникси - пет ексклузивни марки, които се възраждат напук на съдбата
Скорост: автомобилните феникси - пет ексклузивни марки, които се възраждат напук на съдбата
Публикувана от:

Банкрути, войни, революции, напускане на шефове или главни дизайнери, катастрофа с летален изход - това само амбицира тези брандове да устоят на всяка цена. Ето защо решихме, че си заслужава да почетем жаждата им за живот с няколко неизчерпателни реда. 1. Hispano-Suiza Както се подразбира от името,..

"Стара София": Виж Площад "Народно събрание" през годините!
Публикувана от:

Първото място, на което ще се спрем е площад "Народно събрание". Сградата е сред първите обществени, построени след Освобождението. Сн. Stara-Sofia Решението е взето през далечната 1884 година, по време на правителството на Петко Каравелов, а проектът е изработен от архитект Константин..

Николета Лозанова отново в обятията на вратар, този път от ЦСКА
Николета Лозанова отново в обятията на вратар, този път от ЦСКА
Публикувана от:

Сексапилната брюнетка (или екс блондинка, по ваш избор) разкри, че действително има връзка с футболист от родното първенство. Въпреки това обаче, Николета предпочете да запази името му в тайна, тъй като интересът към него можел да повлияе отрицателно на кариерата му. Това е второто име от света на..

Бившата на Меси надъха Аржентина с дибидюс гола сесия
Бившата на Меси надъха Аржентина с дибидюс гола сесия
Публикувана от:

Горещата блондинка изгря в спираща дъха фотосесия, в която, без да скрива нищо от себе си, разкрива страстта си към най-популярния спорт. На кадрите тя е гола, с аксесоари с цвета на знамето на Аржентина и флиртува с футболна топка по начин, който ни кара да харесваме играта още повече и от преди. Лусиана..