"квАРТал фестивал" 2017 се завръща през септември!

Pinterest LinkedIn +

От 15 до 17 септември 2017 в София ще се проведе второто издание на "квАРТал фестивал".

Ако комбинациите на бургери и тетрис, голдън ретрийвъри и галерия, баня и кино, Путин и сафрид, ракия и калашници, обущар и пожарна са ви изглеждали непостижими, съвсем скоро ще бъдете опровергани. Тези удивителни съчетания са съвсем реални и съществуват на едно-единствено място – квАРТалът на контрастите.

Под този надслов от 15 до 17 септември 2017 г. атрактивният градски фестивал ще се разпростре върху познатия периметър между бул. "Дондуков", бул. "В. Левски", бул. "Сливница" и бул. "Мария Луиза" и ще докаже на всички жители и гости на столицата, че и София може да има свое собствено място за култура, забавление и активен начин на живот.

Тази година локациите са още повече, съобщават организаторите от "квАРТал колектив", а програмата, за която ще разберете подробности съвсем скоро, ще бъде още по-разнообразна и атрактивна.

И през 2017 г. главната цел остава същата: представяне на огромния потенциал и богатото културно наследство на Стария еврейски квартал – един от най-колоритните и интересни райони на София до средата на миналия век, който днес се събужда за нов живот и отваря вратите си за всички гости и жители на София в деня на официалния празник на града – 17 септември.

Организатор на "квАРТал фестивал" е творческият колектив "квАРТал", опериращ на територията и с лично отношение към региона и всичко случващо се в него.

 

За повече информация:

Facebook страница: https://goo.gl/bNXF6g

Facebook събитие: https://goo.gl/7fHWuY

Сподели.