Спонсорирано видео: Tuborg дава уникален достъп до топ фестивалите в Европа с MusicHunters

Pinterest LinkedIn +

За истинския фестивален фен, който очаква лятото не толкова заради ваканцията или отпуска си, колкото заради музикалните събития, които е набелязал цяла година по-рано, всяко следващо пътешествие е свързано с ненаситната жажда за нови, неповторими преживявания, за срещи с различни хора и за досег до любими или новооткрити групи и артисти.

Доказал се в умението да задоволява потребностите на хората, обичащи удоволствията и добрата компания, през лятото на 2013 г. Tuborg дава уникална възможност на фестивалните фенове и авантюристите по цял свят чрез кампанията MusicHunters.

Новата инициатива на бира No.1 в Дания и един от най-популярните слабоалкохолни брандове в 70 държави по земното кълбо, с чиято подкрепа се осъществяват редица глобални музикални събития и проекти на артисти от световна величина (в т. ч. Eminem, Kings of Leon, One Republic и др.), е ориентирана към младите хора, които са отворени за предизвикателства и умеят да дават най-доброто от себе си в точния момент.

MusicHunters се случва в онлайн среда чрез специализирана платформа, която обслужва както подбора на кандидати за кампанията, така и дистрибуцията на крайния продукт, създаден от тях - behind-the-stage кадри, интервюта с изпълнители и други ексклузивни видео материали.
Основен партньор на Tuborg в начинанието е американската дигитална музикална медия Pitchfork. Тя осигурява на избраните участници в инициативата телевизионен екип, чрез който се превръщат едновременно във видеоблогъри, репортери и реалити звезди, тъй като всяка тяхна крачка е документирана и чрез платформи като YouTube и Vine, за да стане достояние на потребителите по цял свят.

Селектираните на базата на презентациите им в сайта на MusicHunters фенове не просто получават възможност да отидат на фестивали като Glastonbury, GreenFest, Roskilde, Exit Festival и Reading, които обхващат целия летен сезон, но да преживеят тези събития по качествено нов и много по-пълноценен начин, стигайки там, където обикновени фенове нямат достъп. И всичко това - докато се забавляват!

Този пост е спонсориран от Tuborg.

Сподели.