Спонсорирано видео: Tuborg създаде фестивално преживяване от нов тип с кампанията MusicHunters

Pinterest LinkedIn +

През лятото на 2013 г. Tuborg – един от най-популярните брандове сред производителите на бира и спонсори на музикални събития в света – обедини усилия с престижната музикална медия Pitchfork в осъществяването на кампанията MusicHunters, достигнала до всички краища на планетата чрез YouTube, Twitter, Vina и Instagram.

Чрез това партньорство двете компании предоставят единствена по рода си възможност на млади, енергични и космополитни личности с афинитет и компетенции в създаването на видео продукция и презентации на събития от всякакви мащаби да преживеят по неповторим начин едни от най-големите музикални фестивали в Европа.

MusicHunters е ключът към ядрото на Glastonbury, GreenFest, Roskilde, Exit Festival и Reading, проведени в различни точки на Европа от края на юни до края на август, предоставен на група ентусиасти със специфичен поглед върху света, чувство към музиката, разбиране за парти културата и умение да увличат след себе си хората, с които споделят общи интереси.

Сред тях са Лука от Сърбия, Ана от Русия и Тимн от Полша, избрани от екип на Pitchfork измежду хиляди други кандидати, записали се за участие в кампанията чрез официалния й сайт.

Ставайки MusicHunter, Лука, чиято любима банда е Nine Inch Nails, се озовава на Roskilde Festival и има всички основания да твърди, че е взел максимума от събитие No.1 в датския фестивален календар.

В сайта на проекта могат да бъдат видени неговите интервюта с Дани Браун, Flatbush Zombies, National и други, срещата на Ана – руски емигрант в САЩ с Dub FX на Greenfest, както и приключенията на Тимн на сръбския Exit Festival.

Чрез своето извънредно ниво на достъп до всичко, случващо се на тези фестивали, и професионалните екипи на Pitchfork.tv, документиращи всяка тяхна стъпка, MusicHunter-ите на Tuborg сбъднаха не само своята, но и мечтата на всеки истински фестивален фен.

Този пост е спонсориран от Tuborg.


Сподели.