Отмениха за пореден път един от най-големите фестивали в света

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният фестивал на музиката и изкуствата "Коачелла" (Coachella) отново беше отменен заради коронавируса. Новината съобщи представител на здравните власти в Ривърсайд, щата Калифорния, в своя Туитър.

В съобщението на Камерън Кайзер се казва, че на 29 януари той е подписал указ за отмяна на фестивала, който беше планиран за април тази година. "Чакаме с нетърпение момента, когато събитието ще може да се провежда отново" - отбелязва още Кайзер.

През март миналата година стана ясно, че големият фестивал "Коачела" няма да се проведе заради пандемията. Това беше първата отмяна на фестивала в неговата 20-годишна история. През юни събитието беше пренасочено за пролетта на 2021 г., а както става ясно, всъщност изобщо няма да се проведе и в близките месеци.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.